Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

HAN Intro Nijmegen 2017

Van 28 augustus t/m 1 september 2017 is de introductieweek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met jouw opleiding, je medestudenten, de HAN en de stad Nijmegen. Zorg dat je er bij bent!

HAN Intro: Durf jij het aan?

Jouw Intro

Tijdens de introductieweek krijg je praktische en inhoudelijke informatie over je opleiding en worden er tal van sportieve en feestelijke activiteiten georganiseerd. Je maakt kennis met je studiegenoten, docenten en overige studenten.

Elke opleiding heeft een eigen programma.Onderdeel van je introductie is ook kennismaken met de HAN, de overige opleidingen en je nieuwe studentenstad: Nijmegen. Er zijn verschillende activiteiten zoals een Informatiemarkt, Sportintro en Staddag. Het hoogtepunt van jouw intro is het Nijmegen Intro Festival op donderdagavond.

Benieuwd wat je zoal doet tijdens de intro? Check hetIntroprogrammavan 2017.

Veel plezier!

Introductiekamp studentenvereniging STURAD

Een week vr de HAN intro, van 22 t/m 25 augustus 2017, kun je alvast in de stemming komen. Want dan organiseert studentenvereniging STURAD een geweldig introductiekamp voor alle nieuwe HAN-studenten die in Nijmegen gaan studeren. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van STURAD!

Meld je hier aan!Bijbaan naast je studie?Feesten, doen, ontmoetenBekijk hier het programma!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie